clock

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Από το Blogger.
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση Μετρό Θεσσαλονίκης



.



Πραγματοποιήθηκε χθες, στο κέντρο διασκεδάσεως "ΠΟΥΛΚΑΣ", ο ετήσιος χορός του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος εργαζομένων με τις οικογένειες τους, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων:
ο Υφυπουργός Δημοσίων Έργων Γιάννης Μαγκριώτης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά Απόστολος Καλαϊτζίδης κ.α.



Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Π. Τσαραμπουλίδης, ανέφερε την πλήρη συμπαράσταση του Ε.Κ.Θ. στους εργαζόμενους του Μετρό και στα προβλήματα τους. Βρισκόμενος σε συνεχή επικοινωνία με το προεδρείο του Σωματείου, γνωρίζει τα προβλήματα και έχει παρέμβει πολλές φορές, βοηθώντας στην αντιμετώπιση τους. Τέλος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται μαζί με τους εργαζομένους του Μετρό, απέναντι στα προβλήματα τους.




Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κ. Ζέρβας γνωρίζοντας άριστα τα θέματα του Μετρό, μετέφερε τη δέσμευση της νέας τοπικής αυτοδιοίκησης για ενεργό ρόλο στην παρακολούθηση και εξέλιξη του Μετρό. Ο ίδιος όπως και γενικότερα η νέα διοίκηση του Δήμου θα είναι δίπλα στο έργο, έτοιμη να βοηθήσει με τις δυνάμεις της, στην πραγματοποίηση του και στη λύση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την κατασκευή του.

πηγή:  metro-thessalonikis.blogspot.com.

0 σχόλια: